Efternavn CollingwoodAt vide mere om Collingwood efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collingwood efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collingwood.

Collingwood efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collingwood, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collingwood helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collingwood

Se kort over efternavn Collingwood

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collingwood i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collingwood, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collingwood, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collingwood efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collingwood efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collingwood er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collingwood i verden

 1. England England (2975)
 2. USA USA (1861)
 3. Australien Australien (462)
 4. Canada Canada (406)
 5. New Zealand New Zealand (264)
 6. Sydafrika Sydafrika (99)
 7. Skotland Skotland (86)
 8. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (64)
 9. Wales Wales (34)
 10. Filippinerne Filippinerne (31)
 11. Argentina Argentina (26)
 12. Liberia Liberia (20)
 13. Jersey Jersey (15)
 14. Nordirland Nordirland (6)
 15. Brasilien Brasilien (5)
 16. Tyskland Tyskland (4)
 17. Fiji Fiji (4)
 18. Frankrig Frankrig (4)
 19. Amerikanske Jomfruøer Amerikanske Jomfruøer (3)
 20. Spanien Spanien (3)
 21. Irland Irland (3)
 22. Thailand Thailand (2)
 23. Schweiz Schweiz (2)
 24. Grækenland Grækenland (2)
 25. Norge Norge (1)
 26. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 27. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 28. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 29. Chile Chile (1)
 30. Finland Finland (1)
 31. Guernsey Guernsey (1)
 32. Ghana Ghana (1)
 33. Israel Israel (1)
 34. Japan Japan (1)
 35. Mexico Mexico (1)
 36. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collingwood rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collingwood efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collingwood er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collingwood er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collingwood gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collingwood. Dette skyldes, at efternavnet Collingwood ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collingwood, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collingwood.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collingwood, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collingwood, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collingwood kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collingwood, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Collingwood eller nogle af de efternavne, der ligner Collingwood, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collingwood blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collingwood med en fælles rod.

 1. Collington
 2. Collingdon
 3. Collingworth
 4. Cullingford
 5. Colling
 6. Collinge
 7. Collingham
 8. Collings
 9. Collingsworth
 10. Collinson
 11. Collinsworth
 12. Callington
 13. Cullington
 14. Cullingworth
 15. Calingo
 16. Colangelo
 17. Coling
 18. Colinson
 19. Collange
 20. Collins
 21. Collonges
 22. Collongue
 23. Colungo
 24. Cooling
 25. Cowling
 26. Culling
 27. Cullinge
 28. Cullings
 29. Colinco
 30. Colinso
 31. Colongo
 32. Chellingworth
 33. Callingham
 34. Chillingworth
 35. Collingridge
 36. Couling
 37. Coulling
 38. Callins
 39. Cayling
 40. Cellins