Efternavn CollangeAt vide mere om Collange efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collange efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collange.

Collange efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collange, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collange helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collange

Se kort over efternavn Collange

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collange i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collange, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collange, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collange efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collange efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collange er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collange i verden

 1. Frankrig Frankrig (1542)
 2. Brasilien Brasilien (34)
 3. Schweiz Schweiz (8)
 4. USA USA (7)
 5. Monaco Monaco (3)
 6. Costa Rica Costa Rica (1)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. England England (1)
 9. Israel Israel (1)
 10. Rusland Rusland (1)
 11. Slovakiet Slovakiet (1)
 12. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collange rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collange efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collange er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collange er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collange. Dette skyldes, at efternavnet Collange ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collange kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collange, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collinge
 2. Colange
 3. Chalange
 4. Colling
 5. Collings
 6. Collonges
 7. Collongue
 8. Coulanges
 9. Cullinge
 10. Colance
 11. Callans
 12. Calonge
 13. Challenge
 14. Chalonge
 15. Clance
 16. Clang
 17. Clinge
 18. Colangelo
 19. Coling
 20. Collens
 21. Collins
 22. Collyns
 23. Colnago
 24. Colonga
 25. Colonges
 26. Colounga
 27. Colunga
 28. Colungo
 29. Cooling
 30. Coolong
 31. Coulenges
 32. Coulonges
 33. Cowling
 34. Culling
 35. Cullings
 36. Collons
 37. Collanqui
 38. Colongo
 39. Colangeli
 40. Calango