Efternavn ColliaAt vide mere om Collia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collia.

Collia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collia

Se kort over efternavn Collia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collia i verden

 1. Italien Italien (377)
 2. Argentina Argentina (344)
 3. Guatemala Guatemala (122)
 4. Spanien Spanien (85)
 5. Canada Canada (79)
 6. USA USA (71)
 7. Mexico Mexico (36)
 8. Botswana Botswana (17)
 9. Australien Australien (4)
 10. Cuba Cuba (4)
 11. Sydafrika Sydafrika (4)
 12. Frankrig Frankrig (3)
 13. Schweiz Schweiz (2)
 14. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2)
 15. Filippinerne Filippinerne (2)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Brasilien Brasilien (1)
 18. Ecuador Ecuador (1)
 19. Ungarn Ungarn (1)
 20. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collia, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collia, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Cillia
 2. Colla
 3. Collea
 4. Colli
 5. Collie
 6. Collio
 7. Cullia
 8. Colia
 9. Callia
 10. Calia
 11. Calla
 12. Callea
 13. Calli
 14. Callie
 15. Caloia
 16. Celia
 17. Cella
 18. Celli
 19. Chulia
 20. Cilia
 21. Cilla
 22. Cilli
 23. Cillie
 24. Ciolli
 25. Coalla
 26. Coila
 27. Cola
 28. Colea
 29. Coli
 30. Colie
 31. Colio
 32. Coll
 33. Collao
 34. Collay
 35. Colle
 36. Collee
 37. Colley
 38. Collo
 39. Collow
 40. Colloy