Efternavn CollaroAt vide mere om Collaro efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collaro efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collaro.

Collaro efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collaro, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collaro helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collaro

Se kort over efternavn Collaro

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collaro i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collaro, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collaro, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collaro efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collaro efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collaro er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collaro i verden

 1. Italien Italien (688)
 2. USA USA (209)
 3. Brasilien Brasilien (57)
 4. Belgien Belgien (47)
 5. Frankrig Frankrig (43)
 6. Australien Australien (21)
 7. Sydafrika Sydafrika (8)
 8. Venezuela Venezuela (6)
 9. Danmark Danmark (5)
 10. Argentina Argentina (2)
 11. Canada Canada (2)
 12. England England (2)
 13. Schweiz Schweiz (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Grækenland Grækenland (1)
 16. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collaro rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collaro efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collaro er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collaro er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collaro gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collaro. Dette skyldes, at efternavnet Collaro ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collaro kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collaro, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collar
 2. Collari
 3. Calaro
 4. Callar
 5. Callari
 6. Callero
 7. Cellar
 8. Cellari
 9. Cellario
 10. Cellero
 11. Cillario
 12. Cillero
 13. Claro
 14. Colar
 15. Coleiro
 16. Colero
 17. Colleary
 18. Coller
 19. Collera
 20. Collere
 21. Colliar
 22. Collora
 23. Collura
 24. Collyar
 25. Colyar
 26. Cullar
 27. Cullari
 28. Cullare
 29. Calearo
 30. Cullara
 31. Coellar
 32. Collor
 33. Collaer
 34. Caliaro
 35. Callara
 36. Cailar
 37. Calara
 38. Calero
 39. Caliari
 40. Callear