Efternavn ColleraAt vide mere om Collera efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collera efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collera.

Collera efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collera, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collera helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collera

Se kort over efternavn Collera

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collera i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collera, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collera, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collera efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collera efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collera er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collera i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (1910)
 2. Cuba Cuba (421)
 3. USA USA (132)
 4. Spanien Spanien (116)
 5. Argentina Argentina (93)
 6. Singapore Singapore (39)
 7. Mexico Mexico (13)
 8. Venezuela Venezuela (11)
 9. Brasilien Brasilien (10)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 11. Italien Italien (6)
 12. Australien Australien (5)
 13. Qatar Qatar (4)
 14. Canada Canada (2)
 15. Kina Kina (2)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. England England (1)
 18. Guam Guam (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collera rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collera efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collera er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collera er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collera. Dette skyldes, at efternavnet Collera ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collera, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collera.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collera, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collera, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collera kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collera, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Colera
 2. Coller
 3. Collere
 4. Collora
 5. Collura
 6. Cullera
 7. Calera
 8. Caller
 9. Calleri
 10. Callero
 11. Callery
 12. Celler
 13. Cellere
 14. Celleri
 15. Cellero
 16. Cellura
 17. Ciller
 18. Cillero
 19. Coeler
 20. Cohler
 21. Coler
 22. Colero
 23. Colier
 24. Collar
 25. Collari
 26. Colleary
 27. Collier
 28. Collyer
 29. Colyer
 30. Cooler
 31. Culler
 32. Cullere
 33. Cooller
 34. Coullery
 35. Coloura
 36. Cullara
 37. Colere
 38. Collor
 39. Collaer
 40. Collaro