Efternavn CoellarAt vide mere om Coellar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coellar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coellar.

Coellar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coellar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coellar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coellar

Se kort over efternavn Coellar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coellar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coellar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coellar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coellar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coellar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coellar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coellar i verden

 1. Ecuador Ecuador (1195)
 2. Mexico Mexico (155)
 3. Honduras Honduras (70)
 4. USA USA (36)
 5. Brasilien Brasilien (22)
 6. Venezuela Venezuela (15)
 7. Peru Peru (9)
 8. Costa Rica Costa Rica (4)
 9. Spanien Spanien (3)
 10. Canada Canada (2)
 11. Colombia Colombia (2)
 12. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (2)
 13. Argentina Argentina (1)
 14. Cuba Cuba (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coellar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coellar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coellar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coellar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coellar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coellar kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coellar, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Coellar eller nogle af de efternavne, der ligner Coellar, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coellar blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coellar med en fælles rod.

 1. Cellar
 2. Chellar
 3. Collar
 4. Cuellar
 5. Callar
 6. Cellari
 7. Celler
 8. Ceular
 9. Challar
 10. Coeler
 11. Colar
 12. Collari
 13. Coller
 14. Colliar
 15. Collyar
 16. Colyar
 17. Cullar
 18. Cooller
 19. Cehlar
 20. Cielar
 21. Collor
 22. Collaer
 23. Cheller
 24. Collaro
 25. Cailar
 26. Callari
 27. Callear
 28. Caller
 29. Callur
 30. Celier
 31. Cellario
 32. Cellere
 33. Celleri
 34. Cellero
 35. Cellier
 36. Cellura
 37. Chalar
 38. Chelaru
 39. Chellery
 40. Chellier