Efternavn Collere



At vide mere om Collere efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collere efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collere.

Collere efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collere, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collere helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collere

Se kort over efternavn Collere

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collere i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collere, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collere, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collere efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collere efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collere er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collere i verden

 1. Brasilien Brasilien (185)
 2. Argentina Argentina (1)
 3. Mexico Mexico (1)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collere rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collere efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collere er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collere er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collere gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Cellere
 2. Coller
 3. Collera
 4. Cullere
 5. Colere
 6. Caller
 7. Calleri
 8. Callero
 9. Callery
 10. Callore
 11. Celler
 12. Celleri
 13. Cellero
 14. Cholliere
 15. Ciller
 16. Cillero
 17. Cleere
 18. Clere
 19. Coeler
 20. Cohler
 21. Coler
 22. Colera
 23. Colero
 24. Colier
 25. Collar
 26. Collari
 27. Colleary
 28. Collier
 29. Collora
 30. Collura
 31. Collyer
 32. Colyer
 33. Cooler
 34. Culler
 35. Cullera
 36. Cooller
 37. Coullery
 38. Cullare
 39. Colaire
 40. Cellore