Efternavn ColivaAt vide mere om Coliva efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coliva efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coliva.

Coliva efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coliva, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coliva helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coliva

Se kort over efternavn Coliva

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coliva i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coliva, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coliva, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coliva efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coliva efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coliva er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coliva i verden

 1. Argentina Argentina (96)
 2. Italien Italien (82)
 3. Spanien Spanien (1)
 4. Mexico Mexico (1)
 5. Filippinerne Filippinerne (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coliva rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coliva efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coliva er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coliva er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coliva. Dette skyldes, at efternavnet Coliva ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coliva kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coliva, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Caliva
 2. Colliva
 3. Calava
 4. Callva
 5. Calva
 6. Clipa
 7. Clive
 8. Colip
 9. Colipi
 10. Collova
 11. Colve
 12. Cleva
 13. Calivi
 14. Celva
 15. Calavia
 16. Calba
 17. Calfa
 18. Calibi
 19. Califf
 20. Calip
 21. Callava
 22. Calopa
 23. Calvao
 24. Calve
 25. Calvi
 26. Calvia
 27. Calvo
 28. Cholvi
 29. Claba
 30. Clapa
 31. Clave
 32. Clavo
 33. Cleve
 34. Cliff
 35. Clipp
 36. Clivio
 37. Clove
 38. Colbey
 39. Colby
 40. Coleby