Efternavn ColimoideAt vide mere om Colimoide efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colimoide efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colimoide.

Colimoide efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colimoide, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colimoide helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colimoide

Se kort over efternavn Colimoide

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colimoide i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colimoide, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colimoide, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colimoide efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colimoide efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colimoide er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colimoide i verden

 1. Brasilien Brasilien (10)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colimoide rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colimoide efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colimoide er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colimoide er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colimoide, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colimoide, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colimoide kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colimoide, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Colimoides
 2. Calamote
 3. Clinite
 4. Colomeda
 5. Clematide
 6. Calumite
 7. Calamita
 8. Calendine
 9. Calentine
 10. Caliendo
 11. Caliente
 12. Calindez
 13. Clande
 14. Clemades
 15. Clemot
 16. Colanda
 17. Colander
 18. Colando
 19. Colantino
 20. Colindres
 21. Colinet
 22. Colland
 23. Collante
 24. Collentine
 25. Colliander
 26. Colondres
 27. Celinda
 28. Colender
 29. Clamades
 30. Calmette
 31. Collander
 32. Colentier
 33. Clemits
 34. Clemitt
 35. Clemmitt
 36. Collinette
 37. Collinwood
 38. Colmet
 39. Calamati
 40. Calanda