Efternavn ColegroveAt vide mere om Colegrove efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colegrove efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colegrove.

Colegrove efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colegrove, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colegrove helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colegrove

Se kort over efternavn Colegrove

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colegrove i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colegrove, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colegrove, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colegrove efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colegrove efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colegrove er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colegrove i verden

 1. USA USA (3189)
 2. England England (43)
 3. New Zealand New Zealand (16)
 4. Australien Australien (14)
 5. Tyskland Tyskland (7)
 6. Canada Canada (4)
 7. Skotland Skotland (3)
 8. Kina Kina (2)
 9. Norge Norge (2)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Irak Irak (1)
 13. Japan Japan (1)
 14. Mozambique Mozambique (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colegrove rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colegrove efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colegrove er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colegrove er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colegrove gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colegrove, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colegrove, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colegrove kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colegrove, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colegrove eller nogle af de efternavne, der ligner Colegrove, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colegrove blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colegrove med en fælles rod.

 1. Colegrave
 2. Colgrove
 3. Colgrave
 4. Collgros
 5. Cleghorn
 6. Colagreco
 7. Colagrossi
 8. Caligiore
 9. Colagrande
 10. Chalegre
 11. Calegaro
 12. Calegari
 13. Calejero
 14. Calgaro
 15. Caliguire
 16. Calogero
 17. Claghorn
 18. Colcer
 19. Colceriu
 20. Colchero
 21. Colcord
 22. Colker
 23. Collegari
 24. Cleger
 25. Callegaro
 26. Calegario
 27. Calcara
 28. Calcari
 29. Calcerrada
 30. Calcraft
 31. Caligares
 32. Caligari
 33. Caligiuri
 34. Caliguiri
 35. Caliguri
 36. Callegari
 37. Callejero
 38. Calogera
 39. Calugar
 40. Calugaru