Efternavn ColagrandeAt vide mere om Colagrande efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colagrande efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colagrande.

Colagrande efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colagrande, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colagrande helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colagrande

Se kort over efternavn Colagrande

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colagrande i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colagrande, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colagrande, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colagrande efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colagrande efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colagrande er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colagrande i verden

 1. Italien Italien (699)
 2. USA USA (102)
 3. Brasilien Brasilien (98)
 4. Australien Australien (24)
 5. Frankrig Frankrig (19)
 6. Argentina Argentina (18)
 7. Schweiz Schweiz (8)
 8. Canada Canada (4)
 9. Kroatien Kroatien (2)
 10. Østrig Østrig (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colagrande rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colagrande efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colagrande er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colagrande er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colagrande, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colagrande, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colagrande kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colagrande, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Colegrave
 2. Colgrave
 3. Colagreco
 4. Colagrossi
 5. Colegrove
 6. Colgrove
 7. Colasurdo
 8. Colcord
 9. Collgros
 10. Calasar
 11. Calcara
 12. Calcerrada
 13. Calcraft
 14. Calegari
 15. Calgaro
 16. Caligares
 17. Caligari
 18. Caliguire
 19. Calogera
 20. Calugar
 21. Calugaru
 22. Chelgren
 23. Clager
 24. Claghorn
 25. Colacurcio
 26. Colcer
 27. Colceriu
 28. Colker
 29. Collegari
 30. Calighari
 31. Clausure
 32. Caligiore
 33. Calgar
 34. Calcurian
 35. Caligaris
 36. Calcerasa
 37. Calizaire
 38. Chalegre
 39. Calegaro
 40. Calgary