Efternavn ColgraveAt vide mere om Colgrave efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colgrave efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colgrave.

Colgrave efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colgrave, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colgrave helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colgrave

Se kort over efternavn Colgrave

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colgrave i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colgrave, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colgrave, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colgrave efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colgrave efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colgrave er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colgrave i verden

 1. Australien Australien (307)
 2. England England (298)
 3. USA USA (24)
 4. New Zealand New Zealand (14)
 5. Canada Canada (7)
 6. Skotland Skotland (3)
 7. Cypern Cypern (1)
 8. Wales Wales (1)
 9. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colgrave rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colgrave efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colgrave er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colgrave er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Colegrave
 2. Colgrove
 3. Colegrove
 4. Colagrande
 5. Calcraft
 6. Calgaro
 7. Colagreco
 8. Collgros
 9. Calgar
 10. Calgary
 11. Calasar
 12. Calcara
 13. Calcari
 14. Calegari
 15. Caligares
 16. Caligari
 17. Caliguire
 18. Calogera
 19. Calugar
 20. Calugaru
 21. Calusaru
 22. Chalcraft
 23. Chelgren
 24. Clager
 25. Clajer
 26. Colagrossi
 27. Colcer
 28. Colceriu
 29. Colchero
 30. Colcord
 31. Colker
 32. Collegari
 33. Calighari
 34. Caligiore
 35. Calcerasa
 36. Calizaire
 37. Colquier
 38. Chalegre
 39. Calegaro
 40. Caligara