Efternavn ColceriuAt vide mere om Colceriu efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colceriu efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colceriu.

Colceriu efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colceriu, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colceriu helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colceriu

Se kort over efternavn Colceriu

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colceriu i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colceriu, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colceriu, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colceriu efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colceriu efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colceriu er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colceriu i verden

 1. Rumænien Rumænien (1256)
 2. Spanien Spanien (51)
 3. Tyskland Tyskland (22)
 4. Canada Canada (15)
 5. USA USA (8)
 6. Belgien Belgien (2)
 7. Italien Italien (2)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. Danmark Danmark (1)
 11. Ungarn Ungarn (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colceriu rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colceriu efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colceriu er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colceriu er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colceriu, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colceriu.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colceriu, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colceriu, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colceriu kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colceriu, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colceriu eller nogle af de efternavne, der ligner Colceriu, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colceriu blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colceriu med en fælles rod.

 1. Colcer
 2. Calcari
 3. Colchero
 4. Colcord
 5. Colker
 6. Culcer
 7. Calcara
 8. Caluseru
 9. Colacurcio
 10. Collegari
 11. Collgros
 12. Calcurian
 13. Calcerasa
 14. Clesceri
 15. Colokuris
 16. Calchera
 17. Calcerrada
 18. Calcraft
 19. Calegari
 20. Calejero
 21. Calgaro
 22. Caligari
 23. Caliguri
 24. Callegari
 25. Calogera
 26. Calogero
 27. Calquer
 28. Calugaru
 29. Calusaru
 30. Caluser
 31. Celsor
 32. Chalker
 33. Clager
 34. Clajer
 35. Clocker
 36. Closser
 37. Clouser
 38. Clowser
 39. Clozier
 40. Colagreco