Efternavn CofoneAt vide mere om Cofone efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofone efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofone.

Cofone efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofone, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofone helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofone

Se kort over efternavn Cofone

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofone i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofone, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofone, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofone efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofone efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofone er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofone i verden

 1. Italien Italien (1451)
 2. USA USA (488)
 3. Argentina Argentina (268)
 4. Frankrig Frankrig (43)
 5. Brasilien Brasilien (31)
 6. Tyskland Tyskland (25)
 7. England England (12)
 8. Schweiz Schweiz (7)
 9. Canada Canada (6)
 10. Spanien Spanien (6)
 11. Uruguay Uruguay (6)
 12. Filippinerne Filippinerne (4)
 13. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofone rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofone efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofone er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofone er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cofone, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cofone.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cofone, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cofone, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cofone kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cofone, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cafone
 2. Cifone
 3. Cofine
 4. Covone
 5. Cufone
 6. Capone
 7. Cobane
 8. Cobine
 9. Cofan
 10. Cofin
 11. Cofini
 12. Copon
 13. Covoni
 14. Cofano
 15. Cafane
 16. Cobon
 17. Cofino
 18. Cavone
 19. Cafoni
 20. Cabane
 21. Cabon
 22. Cabona
 23. Capon
 24. Caponi
 25. Chifon
 26. Chifoni
 27. Ciaffone
 28. Cibon
 29. Cifuni
 30. Ciofani
 31. Cioponea
 32. Coban
 33. Cobano
 34. Coben
 35. Cobin
 36. Cobun
 37. Coffeen
 38. Coffen
 39. Coffin
 40. Copano