Efternavn CofinoAt vide mere om Cofino efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofino efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofino.

Cofino efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofino, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofino helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofino

Se kort over efternavn Cofino

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofino i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofino, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofino, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofino efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofino efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofino er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofino i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (461)
 2. USA USA (279)
 3. Cuba Cuba (74)
 4. Brasilien Brasilien (19)
 5. Frankrig Frankrig (12)
 6. Guatemala Guatemala (10)
 7. Nederlandene Nederlandene (8)
 8. Canada Canada (5)
 9. Singapore Singapore (4)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 11. Argentina Argentina (1)
 12. Aruba Aruba (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 15. Spanien Spanien (1)
 16. Ungarn Ungarn (1)
 17. Mexico Mexico (1)
 18. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofino rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofino efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofino er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofino er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cofino. Dette skyldes, at efternavnet Cofino ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Cofino eller nogle af de efternavne, der ligner Cofino, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cofino blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cofino med en fælles rod.

 1. Cofin
 2. Cofine
 3. Cofini
 4. Covino
 5. Cofano
 6. Cufino
 7. Capino
 8. Cepino
 9. Chafino
 10. Cobano
 11. Cobin
 12. Cobine
 13. Cofan
 14. Coffin
 15. Cofiño
 16. Cofone
 17. Copano
 18. Copin
 19. Covin
 20. Covini
 21. Cubino
 22. Cobeno
 23. Cuofano
 24. Chovino
 25. Cavino
 26. Cabin
 27. Cafone
 28. Capano
 29. Capin
 30. Capini
 31. Cavano
 32. Cavin
 33. Cavina
 34. Cepin
 35. Chaffino
 36. Chafin
 37. Chopin
 38. Cifone
 39. Cifuni
 40. Ciofani