Efternavn CofanoAt vide mere om Cofano efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofano efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofano.

Cofano efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofano, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofano helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofano

Se kort over efternavn Cofano

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofano i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofano, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofano, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofano efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofano efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofano er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofano i verden

 1. Italien Italien (2122)
 2. Argentina Argentina (130)
 3. USA USA (120)
 4. Tyskland Tyskland (28)
 5. Schweiz Schweiz (26)
 6. Belgien Belgien (24)
 7. Spanien Spanien (13)
 8. Venezuela Venezuela (13)
 9. Frankrig Frankrig (7)
 10. England England (4)
 11. Australien Australien (1)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Irland Irland (1)
 14. Luxembourg Luxembourg (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofano rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofano efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofano er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofano er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cofano gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cofano. Dette skyldes, at efternavnet Cofano ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cofano, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cofano.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cofano, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cofano, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cofano kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cofano, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cobano
 2. Cofan
 3. Copano
 4. Cofino
 5. Cuofano
 6. Capano
 7. Cavano
 8. Ciofani
 9. Coban
 10. Cobane
 11. Cofin
 12. Cofine
 13. Cofini
 14. Cofone
 15. Covan
 16. Covani
 17. Covino
 18. Cubano
 19. Copana
 20. Civano
 21. Cobani
 22. Cafane
 23. Copani
 24. Cabano
 25. Cobeno
 26. Cifani
 27. Cufino
 28. Caban
 29. Cabane
 30. Cabani
 31. Cafone
 32. Caivano
 33. Caovan
 34. Capan
 35. Capani
 36. Capino
 37. Capoano
 38. Capuano
 39. Cavan
 40. Cavani