Efternavn CofinAt vide mere om Cofin efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofin efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofin.

Cofin efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofin, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofin helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofin

Se kort over efternavn Cofin

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofin i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofin, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofin, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofin efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofin efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofin er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofin i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (34)
 2. Rumænien Rumænien (28)
 3. Frankrig Frankrig (17)
 4. USA USA (5)
 5. Mexico Mexico (3)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Nicaragua Nicaragua (2)
 8. Rusland Rusland (2)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofin rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofin efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofin er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofin er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cofin gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cofin. Dette skyldes, at efternavnet Cofin ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cofin, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cofin.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cofin kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cofin, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cofin eller nogle af de efternavne, der ligner Cofin, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cofin blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cofin med en fælles rod.

 1. Cobin
 2. Cofan
 3. Coffin
 4. Cofine
 5. Cofini
 6. Copin
 7. Covin
 8. Cofino
 9. Cabin
 10. Capin
 11. Cavin
 12. Cepin
 13. Chafin
 14. Chopin
 15. Cobain
 16. Coban
 17. Cobbin
 18. Coben
 19. Cobian
 20. Cobine
 21. Cobun
 22. Coffen
 23. Cofone
 24. Copen
 25. Copon
 26. Coppin
 27. Coupin
 28. Covan
 29. Coven
 30. Covian
 31. Covini
 32. Covino
 33. Covyn
 34. Cofano
 35. Cupin
 36. Cafun
 37. Cubin
 38. Cobon
 39. Cibin
 40. Cebin