Efternavn AbbondanzaAt vide mere om Abbondanza efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbondanza efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbondanza.

Abbondanza efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbondanza, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbondanza helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbondanza

Se kort over efternavn Abbondanza

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbondanza i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbondanza, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbondanza, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbondanza efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbondanza efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbondanza er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbondanza i verden

 1. Italien Italien (2839)
 2. USA USA (371)
 3. Brasilien Brasilien (243)
 4. Argentina Argentina (183)
 5. Frankrig Frankrig (49)
 6. Canada Canada (34)
 7. Portugal Portugal (28)
 8. Venezuela Venezuela (27)
 9. England England (23)
 10. Schweiz Schweiz (22)
 11. Uruguay Uruguay (20)
 12. Australien Australien (18)
 13. Marokko Marokko (4)
 14. Tyskland Tyskland (3)
 15. Spanien Spanien (2)
 16. Algeriet Algeriet (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Thailand Thailand (1)
 19. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbondanza rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbondanza efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbondanza er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbondanza er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abbondanza eller nogle af de efternavne, der ligner Abbondanza, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbondanza blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbondanza med en fælles rod.

 1. Abondanza
 2. Abondano
 3. Abbondandolo
 4. Abundancia
 5. Avondano
 6. Abondaño
 7. Abbondanzieri
 8. Abendano
 9. Abanda
 10. Abendaño
 11. Abonde
 12. Abondi
 13. Abondio
 14. Abundez
 15. Abundiz
 16. Abundia
 17. Abbandonato
 18. Avendano
 19. Aben danan
 20. Abandja
 21. Abunda
 22. Abanades
 23. Abande
 24. Abando
 25. Abante
 26. Abanto
 27. Abend
 28. Abendibar
 29. Abendivar
 30. Abendroth
 31. Abentin
 32. Abinader
 33. Abounader
 34. Abundes
 35. Abundis
 36. Abundo
 37. Avendaño
 38. Avondet
 39. Aventina
 40. Abundio