Efternavn AbandjaAt vide mere om Abandja efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abandja efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abandja.

Abandja efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abandja, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abandja helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abandja

Se kort over efternavn Abandja

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abandja i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abandja, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abandja, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abandja efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abandja efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abandja er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abandja i verden

 1. Gabon Gabon (4)
 2. USA USA (3)
 3. Benin Benin (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abandja rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abandja efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abandja er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abandja er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abandja gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abandja, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abandja.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abandja, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abandja, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abandja eller nogle af de efternavne, der ligner Abandja, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abandja blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abandja med en fælles rod.

 1. Abanda
 2. Abande
 3. Abando
 4. Abundia
 5. Abunda
 6. Abanades
 7. Abante
 8. Abanto
 9. Abend
 10. Abonde
 11. Abondi
 12. Abondio
 13. Abundes
 14. Abundez
 15. Abundis
 16. Abundiz
 17. Abundo
 18. Abundio
 19. Abendibar
 20. Abendivar
 21. Abente
 22. Abentin
 23. Abinader
 24. Abnet
 25. Afanador
 26. Afendi
 27. Avant
 28. Avante
 29. Avanto
 30. Avants
 31. Avondet
 32. Abnader
 33. Avianeda
 34. Apendi
 35. Apondi
 36. Avanti
 37. Abendano
 38. Abiantun
 39. Avendo
 40. Avond