Efternavn AbbandonatoAt vide mere om Abbandonato efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbandonato efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbandonato.

Abbandonato efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbandonato, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbandonato helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbandonato

Se kort over efternavn Abbandonato

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbandonato i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbandonato, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbandonato, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbandonato efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbandonato efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbandonato er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbandonato i verden

 1. Italien Italien (49)
 2. Canada Canada (33)
 3. USA USA (9)
 4. Venezuela Venezuela (5)
 5. Argentina Argentina (3)
 6. Moldova Moldova (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbandonato rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbandonato efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbandonato er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbandonato er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbandonato gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbandonato. Dette skyldes, at efternavnet Abbandonato ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbandonato, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbandonato.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbandonato kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbandonato, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abanda
 2. Abando
 3. Abanto
 4. Abbondandolo
 5. Abbondanza
 6. Abendano
 7. Abandja
 8. Abondano
 9. Abande
 10. Abante
 11. Abendaño
 12. Abendibar
 13. Abendivar
 14. Abendroth
 15. Abondio
 16. Abundancia
 17. Abundo
 18. Avanto
 19. Avondano
 20. Avonto
 21. Abondaño
 22. Abundio
 23. Abundia
 24. Avendano
 25. Aben danan
 26. Abiantun
 27. Appendino
 28. Avventurato
 29. Abunda
 30. Abondanza
 31. Abanades
 32. Abend
 33. Abente
 34. Abentin
 35. Abnet
 36. Abonde
 37. Abondi
 38. Abundes
 39. Abundez
 40. Abundis