Efternavn AbanteAt vide mere om Abante efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abante efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abante.

Abante efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abante, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abante helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abante

Se kort over efternavn Abante

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abante i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abante, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abante, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abante efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abante efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abante er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abante i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (6613)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (237)
 3. Benin Benin (193)
 4. USA USA (99)
 5. Spanien Spanien (44)
 6. Peru Peru (28)
 7. Singapore Singapore (19)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (14)
 9. Canada Canada (7)
 10. Indien Indien (4)
 11. Mexico Mexico (4)
 12. Australien Australien (1)
 13. Brunei Brunei (1)
 14. England England (1)
 15. Guam Guam (1)
 16. Sydkorea Sydkorea (1)
 17. Marokko Marokko (1)
 18. Nigeria Nigeria (1)
 19. Norge Norge (1)
 20. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abante rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abante efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abante er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abante er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abante. Dette skyldes, at efternavnet Abante ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abande
 2. Abanto
 3. Abente
 4. Avante
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abonde
 8. Aponte
 9. Apunte
 10. Avant
 11. Avanto
 12. Avants
 13. Avanti
 14. Abanades
 15. Abend
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abondi
 19. Abundes
 20. Abundez
 21. Abundo
 22. Apontes
 23. Avent
 24. Aventi
 25. Avintes
 26. Avonto
 27. Avento
 28. Abiantun
 29. Abandja
 30. Abunda
 31. Abinader
 32. Abondio
 33. Abundis
 34. Abundiz
 35. Afendi
 36. Apuntate
 37. Auffant
 38. Avenati
 39. Avenet
 40. Avenett