Efternavn AbazovaAt vide mere om Abazova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abazova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abazova.

Abazova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abazova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abazova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abazova

Se kort over efternavn Abazova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abazova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abazova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abazova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abazova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abazova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abazova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abazova i verden

 1. Rusland Rusland (2275)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (350)
 3. Georgien Georgien (134)
 4. Bulgarien Bulgarien (79)
 5. Makedonien Makedonien (44)
 6. Usbekistan Usbekistan (38)
 7. Ukraine Ukraine (30)
 8. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (18)
 9. Kasakhstan Kasakhstan (10)
 10. Slovenien Slovenien (7)
 11. USA USA (2)
 12. Armenien Armenien (1)
 13. Hviderusland Hviderusland (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Abkhasien Abkhasien (1)
 16. Norge Norge (1)
 17. Turkmenistan Turkmenistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abazova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abazova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abazova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abazova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abazova. Dette skyldes, at efternavnet Abazova ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abazova, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abazova, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abazova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abazova, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abazova eller nogle af de efternavne, der ligner Abazova, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abazova blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abazova med en fælles rod.

 1. Abasova
 2. Abasov
 3. Abbasova
 4. Aivazova
 5. Abbasov
 6. Abuşova
 7. Abişova
 8. Aivazov
 9. Apezov
 10. Abacaba
 11. Abashev
 12. Abspoel
 13. Abisheva
 14. Abusaba
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Abigaba
 20. Abishev
 21. Abuseif
 22. Avagbo
 23. Abykeev
 24. Abuseef
 25. Abbaspour
 26. Abu kaf
 27. Abzhaparova
 28. Abu sobha
 29. Abu osbah
 30. Abuasfour
 31. Abisaab
 32. Abezivanov
 33. Apacible
 34. Avisbal
 35. Abogabir
 36. Abushaban
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Ayebazibwe
 40. Abuashvili