Efternavn AbasovAt vide mere om Abasov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abasov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abasov.

Abasov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abasov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abasov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abasov

Se kort over efternavn Abasov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abasov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abasov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abasov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abasov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abasov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abasov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abasov i verden

 1. Rusland Rusland (10157)
 2. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (9690)
 3. Usbekistan Usbekistan (1388)
 4. Georgien Georgien (995)
 5. Kirgisistan Kirgisistan (452)
 6. Ukraine Ukraine (209)
 7. Kasakhstan Kasakhstan (164)
 8. Turkmenistan Turkmenistan (111)
 9. Hviderusland Hviderusland (67)
 10. USA USA (34)
 11. Tadsjikistan Tadsjikistan (25)
 12. Moldova Moldova (17)
 13. Tyrkiet Tyrkiet (9)
 14. Canada Canada (9)
 15. Østrig Østrig (8)
 16. Israel Israel (8)
 17. Tyskland Tyskland (7)
 18. Armenien Armenien (3)
 19. Nederlandene Nederlandene (3)
 20. Sverige Sverige (3)
 21. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 22. Bulgarien Bulgarien (2)
 23. England England (2)
 24. Malaysia Malaysia (2)
 25. Thailand Thailand (2)
 26. Schweiz Schweiz (1)
 27. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 28. Estland Estland (1)
 29. Abkhasien Abkhasien (1)
 30. Litauen Litauen (1)
 31. Makedonien Makedonien (1)
 32. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abasov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abasov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abasov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abasov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abasov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abasov.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abasov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abasov, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abasov eller nogle af de efternavne, der ligner Abasov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abasov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abasov med en fælles rod.

 1. Abasova
 2. Abbasov
 3. Abashev
 4. Abbasova
 5. Abazova
 6. Abishev
 7. Abzaev
 8. Abuşov
 9. Abişov
 10. Aivazov
 11. Apezov
 12. Abspoel
 13. Abisheva
 14. Abuseif
 15. Abusaba
 16. Avagbo
 17. Abuşova
 18. Abişova
 19. Abykeev
 20. Abuseef
 21. Abbaspour
 22. Abuasfour
 23. Abacaba
 24. Abisaab
 25. Aivazova
 26. Avisbal
 27. Abogabir
 28. Abugaber
 29. Abykeeva
 30. Abuashvili
 31. Abu kaf
 32. Abu sobha
 33. Abigaba
 34. Abezivanov
 35. Apacible
 36. Abuchaibe
 37. Abushaban
 38. Avocevou
 39. Abougabel
 40. Abu sabit