Efternavn AbasovaAt vide mere om Abasova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abasova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abasova.

Abasova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abasova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abasova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abasova

Se kort over efternavn Abasova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abasova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abasova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abasova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abasova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abasova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abasova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abasova i verden

 1. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (9033)
 2. Rusland Rusland (2260)
 3. Usbekistan Usbekistan (1458)
 4. Georgien Georgien (728)
 5. Kirgisistan Kirgisistan (513)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (213)
 7. Ukraine Ukraine (211)
 8. Kasakhstan Kasakhstan (116)
 9. Hviderusland Hviderusland (55)
 10. USA USA (22)
 11. Tyskland Tyskland (12)
 12. Sverige Sverige (6)
 13. Tyrkiet Tyrkiet (5)
 14. Armenien Armenien (3)
 15. Letland Letland (3)
 16. Belgien Belgien (2)
 17. Abkhasien Abkhasien (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Litauen Litauen (1)
 20. Moldova Moldova (1)
 21. Nederlandene Nederlandene (1)
 22. Norge Norge (1)
 23. Polen Polen (1)
 24. Tadsjikistan Tadsjikistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abasova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abasova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abasova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abasova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abasova. Dette skyldes, at efternavnet Abasova ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abasova, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abasova.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abasova, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abasova, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abasova eller nogle af de efternavne, der ligner Abasova, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abasova blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abasova med en fælles rod.

 1. Abasov
 2. Abbasova
 3. Abazova
 4. Abbasov
 5. Abashev
 6. Abisheva
 7. Abusaba
 8. Abuşova
 9. Abişova
 10. Abacaba
 11. Aivazova
 12. Abspoel
 13. Abishev
 14. Abuseif
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Aivazov
 20. Abuseef
 21. Abbaspour
 22. Abu sobha
 23. Abigaba
 24. Abuasfour
 25. Apezov
 26. Abisaab
 27. Avisbal
 28. Abushaban
 29. Avagbo
 30. Abykeev
 31. Abuashvili
 32. Abu kaf
 33. Abzhaparova
 34. Abu osbah
 35. Apacible
 36. Abogabir
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Abou kaba
 40. Abu sabit