Efternavn AbashevAt vide mere om Abashev efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abashev efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abashev.

Abashev efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abashev, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abashev helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abashev

Se kort over efternavn Abashev

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abashev i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abashev, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abashev, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abashev efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abashev efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abashev er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abashev i verden

 1. Rusland Rusland (2678)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (272)
 3. Usbekistan Usbekistan (151)
 4. Ukraine Ukraine (88)
 5. Kirgisistan Kirgisistan (26)
 6. Hviderusland Hviderusland (14)
 7. Bulgarien Bulgarien (2)
 8. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 9. Armenien Armenien (1)
 10. Georgien Georgien (1)
 11. Moldova Moldova (1)
 12. Nederlandene Nederlandene (1)
 13. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abashev rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abashev efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abashev er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abashev er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abashev gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abashev kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abashev, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abishev
 2. Abasov
 3. Abisheva
 4. Abasova
 5. Abbasov
 6. Abzaev
 7. Abykeev
 8. Abuseef
 9. Abbasova
 10. Abspoel
 11. Abuseif
 12. Abusaba
 13. Abuşov
 14. Abişov
 15. Abykeeva
 16. Abacaba
 17. Abisaab
 18. Abazova
 19. Avisbal
 20. Abushaban
 21. Avagbo
 22. Abugaber
 23. Abuşova
 24. Abişova
 25. Aivazov
 26. Abuashvili
 27. Abbaspour
 28. Abu kaf
 29. Abu sbeih
 30. Abou cheb
 31. Abigaba
 32. Abuasfour
 33. Apezov
 34. Apacible
 35. Abogabir
 36. Abuchaibe
 37. Avocevou
 38. Abougabel
 39. Abu sabit
 40. Abu safieh