Efternavn AbartzuzaAt vide mere om Abartzuza efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abartzuza efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abartzuza.

Abartzuza efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abartzuza, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abartzuza helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abartzuza

Se kort over efternavn Abartzuza

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abartzuza i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abartzuza, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abartzuza, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abartzuza efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abartzuza efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abartzuza er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abartzuza i verden

 1. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abartzuza rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abartzuza efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abartzuza er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abartzuza er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abartzuza. Dette skyldes, at efternavnet Abartzuza ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abartzuza eller nogle af de efternavne, der ligner Abartzuza, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abartzuza blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abartzuza med en fælles rod.

 1. Abardia
 2. Aberturas
 3. Aberturo
 4. Apartia
 5. Aburtu
 6. Aberdour
 7. Aberrada
 8. Abert
 9. Aberte
 10. Abertin
 11. Abertini
 12. Aberton
 13. Aberts
 14. Abreut
 15. Abrudan
 16. Aburto
 17. Aburton
 18. Aporta
 19. Aportela
 20. Aubareda
 21. Aubart
 22. Abort
 23. Abrutzky
 24. Abritta
 25. Aberto
 26. Abbriata
 27. Aborto
 28. Abardonado
 29. Abariturioz
 30. Abarrategi
 31. Abarrategui
 32. Abberton
 33. Aberdeen
 34. Abordo
 35. Abrado
 36. Abredo
 37. Abriat
 38. Abriot
 39. Abrodes
 40. Abrodos