Efternavn AbbriataAt vide mere om Abbriata efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbriata efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbriata.

Abbriata efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbriata, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbriata helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbriata

Se kort over efternavn Abbriata

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbriata i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbriata, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbriata, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbriata efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbriata efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbriata er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbriata i verden

 1. Italien Italien (89)
 2. Argentina Argentina (26)
 3. Nederlandene Nederlandene (19)
 4. Brasilien Brasilien (7)
 5. USA USA (5)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbriata rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbriata efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbriata er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbriata er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbriata, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbriata, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbriata kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbriata, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abriat
 2. Abritta
 3. Aberrada
 4. Abriot
 5. Aubriot
 6. Abrate
 7. Abrath
 8. Aubriet
 9. Abardia
 10. Abert
 11. Aberte
 12. Aberts
 13. Abrado
 14. Abreut
 15. Aburto
 16. Aporta
 17. Avaritt
 18. Averitt
 19. Averitte
 20. Avriett
 21. Avrit
 22. Avritt
 23. Aburtu
 24. Abradal
 25. Abort
 26. Aburaad
 27. Aburad
 28. Aburrad
 29. Abratte
 30. Afrit
 31. Aberdane
 32. Afriad
 33. Apurada
 34. Aprato
 35. Aberto
 36. Aborto
 37. Afrite
 38. Abarrategi
 39. Abberton
 40. Aberdeen