Efternavn AbarrateguiAt vide mere om Abarrategui efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarrategui efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarrategui.

Abarrategui efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarrategui, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarrategui helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarrategui

Se kort over efternavn Abarrategui

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarrategui i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarrategui, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarrategui, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarrategui efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarrategui efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarrategui er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarrategui i verden

 1. Spanien Spanien (265)
 2. Argentina Argentina (145)
 3. Frankrig Frankrig (25)
 4. Filippinerne Filippinerne (10)
 5. USA USA (10)
 6. Canada Canada (5)
 7. Venezuela Venezuela (5)
 8. Chile Chile (3)
 9. Mexico Mexico (3)
 10. Irland Irland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarrategui rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarrategui efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarrategui er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarrategui er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarrategui, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarrategui, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abarrategui kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abarrategui, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abarrategui eller nogle af de efternavne, der ligner Abarrategui, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abarrategui blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abarrategui med en fælles rod.

 1. Abarrategi
 2. Abrate
 3. Aberrada
 4. Aberte
 5. Abertini
 6. Abreut
 7. Abriat
 8. Apreutesei
 9. Aburtu
 10. Abartzuza
 11. Aburrad
 12. Abratte
 13. Apreotesei
 14. Aberdane
 15. Abrath
 16. Abbriata
 17. Abardia
 18. Abardonado
 19. Abariturioz
 20. Abberton
 21. Aberdeen
 22. Aberdour
 23. Abert
 24. Abertin
 25. Aberton
 26. Aberts
 27. Aberturas
 28. Aberturo
 29. Abrado
 30. Abredo
 31. Abriot
 32. Abrodes
 33. Aburto
 34. Aburton
 35. Apartia
 36. Aperte
 37. Aportela
 38. Aubareda
 39. Aubarede
 40. Aubaret