Efternavn AbarrategiAt vide mere om Abarrategi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarrategi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarrategi.

Abarrategi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarrategi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarrategi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarrategi

Se kort over efternavn Abarrategi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarrategi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarrategi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarrategi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarrategi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarrategi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarrategi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarrategi i verden

 1. Spanien Spanien (92)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarrategi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarrategi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarrategi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarrategi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abarrategi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abarrategi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abarrategi, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abarrategui
 2. Abrate
 3. Aberrada
 4. Aberte
 5. Abertini
 6. Abriat
 7. Aburrad
 8. Abratte
 9. Aberdane
 10. Abrath
 11. Abbriata
 12. Abardia
 13. Abardonado
 14. Abariturioz
 15. Abberton
 16. Aberdeen
 17. Abert
 18. Abertin
 19. Aberton
 20. Aberts
 21. Aberturo
 22. Abrado
 23. Abredo
 24. Abreut
 25. Abriot
 26. Abrodes
 27. Aburto
 28. Aburton
 29. Apartia
 30. Aperte
 31. Aportela
 32. Apreutesei
 33. Aubareda
 34. Aubarede
 35. Aubaret
 36. Aubart
 37. Avaritt
 38. Averette
 39. Averitte
 40. Aburtu