Efternavn AbarinAt vide mere om Abarin efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarin efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarin.

Abarin efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarin, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarin helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarin

Se kort over efternavn Abarin

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarin i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarin, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarin, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarin efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarin efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarin er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarin i verden

 1. Rusland Rusland (167)
 2. Filippinerne Filippinerne (33)
 3. Iran Iran (22)
 4. Spanien Spanien (9)
 5. Indien Indien (5)
 6. Kirgisistan Kirgisistan (4)
 7. Kasakhstan Kasakhstan (4)
 8. Nigeria Nigeria (2)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Malaysia Malaysia (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)
 13. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarin rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarin efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarin er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarin er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abarin eller nogle af de efternavne, der ligner Abarin, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abarin blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abarin med en fælles rod.

 1. Abaran
 2. Abarino
 3. Aberin
 4. Aborin
 5. Abrin
 6. Abarna
 7. Abarno
 8. Aborn
 9. Abrain
 10. Abran
 11. Abren
 12. Abron
 13. Afrin
 14. Averin
 15. Abarana
 16. Avarino
 17. Aprin
 18. Abern
 19. Afarian
 20. Abramin
 21. Abarhoun
 22. Abbarno
 23. Aberman
 24. Aberna
 25. Abrahan
 26. Abrahim
 27. Abram
 28. Abrami
 29. Abramian
 30. Abrens
 31. Abriam
 32. Abriani
 33. Abriano
 34. Abrihan
 35. Abrines
 36. Abrioni
 37. Abrom
 38. Afrim
 39. Auburn
 40. Avarna