Efternavn AbaranAt vide mere om Abaran efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaran efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaran.

Abaran efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaran, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaran helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaran

Se kort over efternavn Abaran

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaran i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaran, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaran, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaran efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaran efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaran er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaran i verden

 1. Marokko Marokko (170)
 2. Filippinerne Filippinerne (60)
 3. Indien Indien (16)
 4. Nigeria Nigeria (11)
 5. Iran Iran (6)
 6. Nederlandene Nederlandene (5)
 7. Niger Niger (2)
 8. Australien Australien (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)
 11. Rusland Rusland (1)
 12. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaran rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaran efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaran er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaran er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaran, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaran.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaran, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaran, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abaran eller nogle af de efternavne, der ligner Abaran, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaran blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaran med en fælles rod.

 1. Abran
 2. Abarana
 3. Abarin
 4. Abarino
 5. Abarna
 6. Abarno
 7. Aberin
 8. Aberman
 9. Aborin
 10. Aborn
 11. Abrahan
 12. Abrain
 13. Abram
 14. Abren
 15. Abron
 16. Abraan
 17. Abarham
 18. Abrin
 19. Abrans
 20. Abern
 21. Afarian
 22. Abarhoun
 23. Abbarno
 24. Aberanga
 25. Abermann
 26. Aberna
 27. Abraham
 28. Abrami
 29. Abramian
 30. Abramo
 31. Abrams
 32. Abramyan
 33. Abrante
 34. Abrens
 35. Abrham
 36. Abriam
 37. Abriani
 38. Abriano
 39. Abrihan
 40. Abrom