Efternavn AbaranaAt vide mere om Abarana efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarana efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarana.

Abarana efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarana, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarana helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarana

Se kort over efternavn Abarana

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarana i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarana, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarana, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarana efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarana efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarana er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarana i verden

 1. Iran Iran (20)
 2. Indien Indien (11)
 3. Niger Niger (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarana rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarana efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarana er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarana er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abarana gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abarana, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abarana.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abarana kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abarana, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abarana eller nogle af de efternavne, der ligner Abarana, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abarana blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abarana med en fælles rod.

 1. Abaran
 2. Abarna
 3. Abarino
 4. Abarno
 5. Aberanga
 6. Aberna
 7. Abran
 8. Avarna
 9. Abrans
 10. Abruna
 11. Abarin
 12. Aparna
 13. Abbarno
 14. Aberin
 15. Aberman
 16. Abermann
 17. Aborin
 18. Aborn
 19. Abraham
 20. Abrahan
 21. Abrain
 22. Abram
 23. Abrami
 24. Abramo
 25. Abrams
 26. Abrante
 27. Abren
 28. Abrens
 29. Abriani
 30. Abriano
 31. Abron
 32. Aprano
 33. Averna
 34. Abraam
 35. Abraan
 36. Abrahm
 37. Abarham
 38. Abranov
 39. Averanga
 40. Abrin