Efternavn AbarhamAt vide mere om Abarham efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarham efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarham.

Abarham efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarham, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarham helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarham

Se kort over efternavn Abarham

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarham i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarham, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarham, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarham efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarham efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarham er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarham i verden

 1. Nigeria Nigeria (33)
 2. Indien Indien (15)
 3. USA USA (10)
 4. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (6)
 5. Canada Canada (4)
 6. England England (1)
 7. Indonesien Indonesien (1)
 8. Iran Iran (1)
 9. Liberia Liberia (1)
 10. Mexico Mexico (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)
 12. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarham rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarham efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarham er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarham er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abarham gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abarham. Dette skyldes, at efternavnet Abarham ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abarham, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abarham.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarham, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarham, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abarham eller nogle af de efternavne, der ligner Abarham, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abarham blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abarham med en fælles rod.

 1. Abrham
 2. Abaran
 3. Abarna
 4. Abraham
 5. Abram
 6. Abriam
 7. Abraam
 8. Abreham
 9. Abriham
 10. Abarhoun
 11. Abarino
 12. Abarno
 13. Aberman
 14. Aberna
 15. Abrahams
 16. Abrahan
 17. Abrahim
 18. Abrami
 19. Abramo
 20. Abrams
 21. Abran
 22. Abrihan
 23. Abrom
 24. Afram
 25. Avarna
 26. Avraam
 27. Avraham
 28. Avram
 29. Abraan
 30. Abarana
 31. Abrahm
 32. Abu aram
 33. Aberahama
 34. Aybram
 35. Abarin
 36. Aparna
 37. Afarian
 38. Abhiram
 39. Abrahami
 40. Abbarno