Efternavn AbantzabalegiAt vide mere om Abantzabalegi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abantzabalegi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abantzabalegi.

Abantzabalegi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abantzabalegi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abantzabalegi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abantzabalegi

Se kort over efternavn Abantzabalegi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abantzabalegi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abantzabalegi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abantzabalegi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abantzabalegi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abantzabalegi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abantzabalegi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abantzabalegi i verden

 1. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abantzabalegi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abantzabalegi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abantzabalegi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abantzabalegi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abantzabalegi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abantzabalegi. Dette skyldes, at efternavnet Abantzabalegi ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abantzabalegi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abantzabalegi.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abantzabalegi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abantzabalegi, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abanades
 2. Abante
 3. Abanda
 4. Abande
 5. Abanto
 6. Abendibar
 7. Abente
 8. Abinader
 9. Apuntate
 10. Avante
 11. Abnader
 12. Abbondanzieri
 13. Abu mahadi
 14. Avanti
 15. Aben danan
 16. Avantaggiato
 17. Abandja
 18. Abenatar
 19. Apintiliesei
 20. Aventyari
 21. Abando
 22. Abendaño
 23. Abendivar
 24. Abendschein
 25. Abentin
 26. Abnet
 27. Abonde
 28. Abondi
 29. Abounader
 30. Abuhamdeh
 31. Abundancia
 32. Abundes
 33. Abundez
 34. Afanador
 35. Afantrous
 36. Afantrouss
 37. Aponte
 38. Apontes
 39. Apunte
 40. Avant