Efternavn LismeAt vide mere om Lisme efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lisme efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lisme.

Lisme efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lisme, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lisme helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lisme

Se kort over efternavn Lisme

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lisme i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lisme, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lisme, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lisme efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lisme efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lisme er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lisme i verden

 1. Cuba Cuba (454)
 2. Haiti Haiti (218)
 3. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (46)
 4. Bolivia Bolivia (10)
 5. Brasilien Brasilien (8)
 6. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 7. Algeriet Algeriet (1)
 8. Indien Indien (1)
 9. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lisme rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lisme efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lisme er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lisme er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Lisme gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Lisme, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Lisme.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lisme, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lisme, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Lisme eller nogle af de efternavne, der ligner Lisme, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Lisme blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Lisme med en fælles rod.

 1. Lesme
 2. Lasme
 3. Lismo
 4. Leseme
 5. Lesma
 6. Lesmo
 7. Lesne
 8. Lesume
 9. Ligne
 10. Lisen
 11. Lison
 12. Lissen
 13. Lysne
 14. Lezme
 15. Lisima
 16. Lisene
 17. Lasne
 18. Ligma
 19. Lacome
 20. Lasama
 21. Lasane
 22. Lasen
 23. Lasoen
 24. Lason
 25. Lassen
 26. Lasuen
 27. Leisan
 28. Leisen
 29. Lesama
 30. Lesan
 31. Lesane
 32. Lesna
 33. Lesney
 34. Lesny
 35. Leson
 36. Lesone
 37. Lessen
 38. Licon
 39. Liegen
 40. Liesen