Efternavn LismoAt vide mere om Lismo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lismo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lismo.

Lismo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lismo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lismo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lismo

Se kort over efternavn Lismo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lismo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lismo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lismo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lismo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lismo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lismo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lismo i verden

 1. Mexico Mexico (20)
 2. Taiwan Taiwan (2)
 3. Brasilien Brasilien (1)
 4. Kina Kina (1)
 5. Finland Finland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lismo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lismo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lismo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lismo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Lismo. Dette skyldes, at efternavnet Lismo ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lismo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lismo, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Lismo eller nogle af de efternavne, der ligner Lismo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Lismo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Lismo med en fælles rod.

 1. Lesmo
 2. Lisme
 3. Lesma
 4. Lesme
 5. Lisen
 6. Liseno
 7. Lison
 8. Lisson
 9. Lisima
 10. Lasme
 11. Ligma
 12. Losno
 13. Logmo
 14. Lasama
 15. Lasen
 16. Lason
 17. Lasson
 18. Leisan
 19. Leisen
 20. Lesama
 21. Lesan
 22. Lesano
 23. Leseme
 24. Lesna
 25. Lesne
 26. Lesny
 27. Leson
 28. Lesson
 29. Lesume
 30. Liagno
 31. Licano
 32. Lichon
 33. Licon
 34. Liesen
 35. Ligen
 36. Liggon
 37. Ligne
 38. Ligny
 39. Ligon
 40. Liken