Efternavn LissenAt vide mere om Lissen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Lissen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Lissen.

Lissen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Lissen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Lissen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Lissen

Se kort over efternavn Lissen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Lissen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Lissen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Lissen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Lissen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Lissen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Lissen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Lissen i verden

 1. Spanien Spanien (139)
 2. Tyskland Tyskland (63)
 3. Indonesien Indonesien (18)
 4. England England (13)
 5. Estland Estland (8)
 6. USA USA (4)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 8. Argentina Argentina (1)
 9. Hviderusland Hviderusland (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Lissen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Lissen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Lissen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Lissen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Lissen gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Lissen, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Lissen, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Lassen
 2. Lessen
 3. Liesen
 4. Lisen
 5. Lisson
 6. Lahsen
 7. Lasen
 8. Lasoen
 9. Lasson
 10. Lasuen
 11. Lausen
 12. Leesen
 13. Leisen
 14. Lessin
 15. Lesson
 16. Liegen
 17. Liessem
 18. Ligen
 19. Liggen
 20. Liken
 21. Lisena
 22. Liseno
 23. Lison
 24. Lohsen
 25. Loisson
 26. Loosen
 27. Losen
 28. Losson
 29. Lussan
 30. Lusson
 31. Lysen
 32. Lizhen
 33. Lahssen
 34. Luisen
 35. Lissana
 36. Leyssen
 37. Leysen
 38. Losseni
 39. Lishan
 40. Lisene