Efternavn CollompAt vide mere om Collomp efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collomp efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collomp.

Collomp efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collomp, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collomp helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collomp

Se kort over efternavn Collomp

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collomp i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collomp, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collomp, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collomp efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collomp efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collomp er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collomp i verden

 1. Frankrig Frankrig (635)
 2. USA USA (25)
 3. Peru Peru (15)
 4. Thailand Thailand (7)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Bolivia Bolivia (1)
 7. Brasilien Brasilien (1)
 8. Colombia Colombia (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. England England (1)
 11. Indien Indien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collomp rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collomp efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collomp er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collomp er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Collomp eller nogle af de efternavne, der ligner Collomp, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collomp blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collomp med en fælles rod.

 1. Coulomp
 2. Collomb
 3. Colomb
 4. Coulomb
 5. Clamp
 6. Collombel
 7. Colomba
 8. Colombe
 9. Colombi
 10. Colombo
 11. Colomby
 12. Colompar
 13. Columb
 14. Coulombe
 15. Colombu
 16. Callampa
 17. Callampi
 18. Cholombo
 19. Colambo
 20. Colimba
 21. Colomban
 22. Colombas
 23. Colombel
 24. Colombet
 25. Colombey
 26. Colombis
 27. Columba
 28. Columbo
 29. Colombie
 30. Colombos
 31. Colombat
 32. Chilombo
 33. Colombus
 34. Colombai
 35. Colombia
 36. Clombe
 37. Colombon
 38. Coulombel
 39. Chalomov
 40. Clampe