Efternavn CollombAt vide mere om Collomb efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collomb efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collomb.

Collomb efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collomb, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collomb helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collomb

Se kort over efternavn Collomb

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collomb i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collomb, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collomb, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collomb efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collomb efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collomb er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collomb i verden

 1. Frankrig Frankrig (4170)
 2. Schweiz Schweiz (314)
 3. Italien Italien (124)
 4. Argentina Argentina (102)
 5. USA USA (77)
 6. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (31)
 7. England England (26)
 8. Mexico Mexico (14)
 9. Canada Canada (12)
 10. Thailand Thailand (11)
 11. Tyskland Tyskland (10)
 12. Nederlandene Nederlandene (8)
 13. Brasilien Brasilien (7)
 14. Marokko Marokko (4)
 15. Belgien Belgien (2)
 16. Japan Japan (2)
 17. Spanien Spanien (1)
 18. Indonesien Indonesien (1)
 19. Irland Irland (1)
 20. Cambodja Cambodja (1)
 21. Luxembourg Luxembourg (1)
 22. Madagaskar Madagaskar (1)
 23. Niger Niger (1)
 24. Fransk Polynesien Fransk Polynesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collomb rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collomb efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collomb er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collomb er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collomb, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collomb.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collomb kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collomb, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Colomb
 2. Coulomb
 3. Collomp
 4. Collombel
 5. Colomba
 6. Colombe
 7. Colombi
 8. Colombo
 9. Colomby
 10. Columb
 11. Coulombe
 12. Coulomp
 13. Colombu
 14. Cholombo
 15. Colambo
 16. Colimba
 17. Colomban
 18. Colombas
 19. Colombel
 20. Colombet
 21. Colombey
 22. Colombis
 23. Columba
 24. Columbo
 25. Colombie
 26. Colombos
 27. Colombat
 28. Chilombo
 29. Colombus
 30. Colombai
 31. Colombia
 32. Clombe
 33. Colombon
 34. Coulombel
 35. Clamp
 36. Colombani
 37. Colombari
 38. Colombati
 39. Colombera
 40. Colombier