Efternavn ColamboAt vide mere om Colambo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colambo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colambo.

Colambo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colambo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colambo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colambo

Se kort over efternavn Colambo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colambo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colambo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colambo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colambo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colambo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colambo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colambo i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (796)
 2. Ecuador Ecuador (27)
 3. USA USA (3)
 4. Brasilien Brasilien (1)
 5. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colambo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colambo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colambo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colambo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colambo. Dette skyldes, at efternavnet Colambo ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Colambo eller nogle af de efternavne, der ligner Colambo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colambo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colambo med en fælles rod.

 1. Colombo
 2. Columbo
 3. Cholombo
 4. Colimba
 5. Colomb
 6. Colomba
 7. Colombe
 8. Colombi
 9. Colomby
 10. Columb
 11. Columba
 12. Columbro
 13. Colombos
 14. Calamba
 15. Colombu
 16. Colombon
 17. Calambas
 18. Clamp
 19. Colomban
 20. Colombas
 21. Colombel
 22. Colombet
 23. Colombey
 24. Colombino
 25. Colombis
 26. Columbano
 27. Columber
 28. Columbia
 29. Columbie
 30. Columbus
 31. Coulomb
 32. Coulombe
 33. Colombie
 34. Colombat
 35. Chilombo
 36. Chilembo
 37. Chilambe
 38. Collomb
 39. Colombus
 40. Colombai