Efternavn CollioneAt vide mere om Collione efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collione efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collione.

Collione efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collione, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collione helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collione

Se kort over efternavn Collione

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collione i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collione, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collione, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collione efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collione efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collione er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collione i verden

 1. Brasilien Brasilien (27)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collione rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collione efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collione er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collione er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collione. Dette skyldes, at efternavnet Collione ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collione, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collione, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collione kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collione, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collone
 2. Colione
 3. Colline
 4. Callion
 5. Colleoni
 6. Collien
 7. Collin
 8. Collina
 9. Collini
 10. Collino
 11. Collon
 12. Colone
 13. Callioni
 14. Celline
 15. Cillion
 16. Coline
 17. Cellone
 18. Callin
 19. Callon
 20. Calone
 21. Cellini
 22. Celone
 23. Cialone
 24. Cline
 25. Clone
 26. Coleoni
 27. Colian
 28. Colin
 29. Colina
 30. Colini
 31. Colino
 32. Collani
 33. Colleen
 34. Collen
 35. Colln
 36. Collom
 37. Collyn
 38. Colne
 39. Colome
 40. Colon