Efternavn ColecchiaAt vide mere om Colecchia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colecchia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colecchia.

Colecchia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colecchia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colecchia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colecchia

Se kort over efternavn Colecchia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colecchia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colecchia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colecchia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colecchia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colecchia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colecchia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colecchia i verden

 1. Italien Italien (680)
 2. USA USA (159)
 3. Argentina Argentina (54)
 4. Canada Canada (19)
 5. Frankrig Frankrig (12)
 6. England England (9)
 7. Schweiz Schweiz (4)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. Serbien Serbien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colecchia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colecchia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colecchia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colecchia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colecchia, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colecchia.

At afgøre om efternavnet Colecchia eller nogle af de efternavne, der ligner Colecchia, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colecchia blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colecchia med en fælles rod.

 1. Colecchi
 2. Colicchia
 3. Calicchia
 4. Colacchio
 5. Colecha
 6. Colicchio
 7. Coloccia
 8. Colacchi
 9. Coluccia
 10. Calicchio
 11. Colcha
 12. Colicci
 13. Colicha
 14. Collichio
 15. Colocci
 16. Colucci
 17. Coluccio
 18. Colecio
 19. Culicchi
 20. Calocchio
 21. Coluchi
 22. Colacci
 23. Calchi
 24. Caleca
 25. Celaschi
 26. Celesia
 27. Chlouchi
 28. Cholecki
 29. Colaci
 30. Colacio
 31. Colegio
 32. Colich
 33. Collica
 34. Colloca
 35. Collucci
 36. Collucio
 37. Colocho
 38. Coloci
 39. Colosia
 40. Colsch