Efternavn CollerdAt vide mere om Collerd efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collerd efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collerd.

Collerd efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collerd, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collerd helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collerd

Se kort over efternavn Collerd

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collerd i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collerd, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collerd, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collerd efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collerd efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collerd er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collerd i verden

 1. USA USA (59)
 2. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collerd rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collerd efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collerd er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collerd er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collerd gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collerd. Dette skyldes, at efternavnet Collerd ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collerd kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collerd, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Collerd eller nogle af de efternavne, der ligner Collerd, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collerd blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collerd med en fælles rod.

 1. Collard
 2. Collert
 3. Collord
 4. Callard
 5. Colaert
 6. Colard
 7. Collaert
 8. Collarde
 9. Collart
 10. Colliard
 11. Collardo
 12. Cellard
 13. Cillard
 14. Cowlard
 15. Caillard
 16. Callaert
 17. Callarde
 18. Callart
 19. Calliard
 20. Celard
 21. Challard
 22. Colarde
 23. Colardo
 24. Colart
 25. Collardin
 26. Collarte
 27. Colloredo
 28. Couillard
 29. Cuillard
 30. Callorda
 31. Chalard
 32. Collareda
 33. Calerode
 34. Chaylard
 35. Clardy
 36. Clart
 37. Claward
 38. Cloward
 39. Colarte
 40. Coleridge