Efternavn ColardAt vide mere om Colard efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colard efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colard.

Colard efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colard, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colard helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colard

Se kort over efternavn Colard

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colard i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colard, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colard, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colard efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colard efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colard er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colard i verden

 1. Frankrig Frankrig (1688)
 2. Belgien Belgien (485)
 3. USA USA (343)
 4. Nederlandene Nederlandene (46)
 5. Canada Canada (37)
 6. Argentina Argentina (31)
 7. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (23)
 8. Schweiz Schweiz (19)
 9. Polen Polen (18)
 10. Tyskland Tyskland (2)
 11. England England (2)
 12. Østrig Østrig (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Skotland Skotland (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Monaco Monaco (1)
 17. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colard rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colard efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colard er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colard er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colard gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colard. Dette skyldes, at efternavnet Colard ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colard, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colard.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colard, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colard, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Celard
 2. Colarde
 3. Colardo
 4. Colart
 5. Collard
 6. Cowlard
 7. Callard
 8. Clardy
 9. Clart
 10. Cloward
 11. Colaert
 12. Colarte
 13. Collarde
 14. Collart
 15. Collord
 16. Colliard
 17. Collardo
 18. Cellard
 19. Celardo
 20. Chalard
 21. Cillard
 22. Collerd
 23. Caillard
 24. Callarde
 25. Callart
 26. Calliard
 27. Challard
 28. Chaylard
 29. Claret
 30. Clarida
 31. Claridy
 32. Claward
 33. Collaert
 34. Collardin
 35. Collarte
 36. Collert
 37. Colorado
 38. Coloret
 39. Couillard
 40. Cuillard