Efternavn CollartAt vide mere om Collart efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collart efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collart.

Collart efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collart, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collart helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collart

Se kort over efternavn Collart

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collart i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collart, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collart, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collart efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collart efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collart er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collart i verden

 1. Belgien Belgien (1651)
 2. Frankrig Frankrig (1054)
 3. USA USA (179)
 4. Honduras Honduras (159)
 5. Nederlandene Nederlandene (60)
 6. Schweiz Schweiz (35)
 7. Brasilien Brasilien (31)
 8. Canada Canada (27)
 9. Danmark Danmark (11)
 10. Spanien Spanien (9)
 11. Luxembourg Luxembourg (4)
 12. Italien Italien (3)
 13. Mexico Mexico (3)
 14. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 15. England England (1)
 16. Skotland Skotland (1)
 17. Japan Japan (1)
 18. Marokko Marokko (1)
 19. Fransk Polynesien Fransk Polynesien (1)
 20. Slovakiet Slovakiet (1)
 21. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 22. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 23. Kina Kina (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collart rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collart efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collart er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collart er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collart gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collart, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collart, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collart kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collart, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Callart
 2. Colart
 3. Collaert
 4. Collard
 5. Collarte
 6. Collert
 7. Callaert
 8. Callard
 9. Clart
 10. Colaert
 11. Colard
 12. Colarte
 13. Collarde
 14. Collord
 15. Cuellart
 16. Colliard
 17. Collardo
 18. Cellard
 19. Cillard
 20. Collerd
 21. Cowlard
 22. Caillard
 23. Callarde
 24. Calliard
 25. Celard
 26. Challard
 27. Claret
 28. Colarde
 29. Colardo
 30. Collardin
 31. Coloret
 32. Couillard
 33. Cuillard
 34. Colareta
 35. Cillaroto
 36. Chalard
 37. Collareda
 38. Callaerts
 39. Calewaert
 40. Callewaert