Efternavn ColleerAt vide mere om Colleer efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colleer efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colleer.

Colleer efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colleer, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colleer helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colleer

Se kort over efternavn Colleer

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colleer i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colleer, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colleer, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colleer efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colleer efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colleer er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colleer i verden

 1. England England (21)
 2. Australien Australien (1)
 3. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colleer rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colleer efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colleer er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colleer er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colleer gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colleer. Dette skyldes, at efternavnet Colleer ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colleer, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colleer, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Colleer eller nogle af de efternavne, der ligner Colleer, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colleer blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colleer med en fælles rod.

 1. Coller
 2. Collier
 3. Collyer
 4. Collaer
 5. Callear
 6. Caller
 7. Callier
 8. Celler
 9. Cellier
 10. Ciller
 11. Cleer
 12. Coeler
 13. Cohler
 14. Coler
 15. Colier
 16. Collar
 17. Colleary
 18. Collera
 19. Collere
 20. Colliar
 21. Collyar
 22. Colyear
 23. Colyer
 24. Cooler
 25. Couleur
 26. Coulier
 27. Culler
 28. Cooller
 29. Collor
 30. Coleur
 31. Collyear
 32. Caillier
 33. Caler
 34. Calier
 35. Callar
 36. Calleri
 37. Callero
 38. Callery
 39. Callrey
 40. Callur