Efternavn CollanquiAt vide mere om Collanqui efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collanqui efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collanqui.

Collanqui efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collanqui, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collanqui helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collanqui

Se kort over efternavn Collanqui

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collanqui i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collanqui, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collanqui, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collanqui efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collanqui efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collanqui er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collanqui i verden

 1. Peru Peru (1215)
 2. Brasilien Brasilien (4)
 3. Bolivia Bolivia (2)
 4. Afghanistan Afghanistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collanqui rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collanqui efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collanqui er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collanqui er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Collanqui eller nogle af de efternavne, der ligner Collanqui, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collanqui blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collanqui med en fælles rod.

 1. Collange
 2. Collongue
 3. Colanzi
 4. Calanchi
 5. Callans
 6. Clinque
 7. Collens
 8. Colling
 9. Collinge
 10. Collings
 11. Collins
 12. Collinson
 13. Collonges
 14. Collyns
 15. Colonius
 16. Colonnesi
 17. Colonques
 18. Coulanges
 19. Colange
 20. Collons
 21. Colance
 22. Colangeli
 23. Colnaghi
 24. Coulanjon
 25. Calangi
 26. Celanji
 27. Calancea
 28. Calancha
 29. Calanche
 30. Calanis
 31. Callens
 32. Callins
 33. Celinski
 34. Cellins
 35. Chalange
 36. Chelangat
 37. Chilinski
 38. Chylinski
 39. Cielinski
 40. Cilloniz