Efternavn ColangeAt vide mere om Colange efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colange efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colange.

Colange efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colange, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colange helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colange

Se kort over efternavn Colange

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colange i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colange, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colange, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colange efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colange efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colange er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colange i verden

 1. Frankrig Frankrig (667)
 2. Brasilien Brasilien (17)
 3. USA USA (11)
 4. Colombia Colombia (10)
 5. Norge Norge (4)
 6. Filippinerne Filippinerne (2)
 7. Hviderusland Hviderusland (1)
 8. Kina Kina (1)
 9. England England (1)
 10. Haiti Haiti (1)
 11. Paraguay Paraguay (1)
 12. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colange rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colange efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colange er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colange er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colange, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colange.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colange kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colange, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collange
 2. Colance
 3. Calonge
 4. Chalange
 5. Clance
 6. Clang
 7. Clinge
 8. Colangelo
 9. Coling
 10. Collinge
 11. Colonga
 12. Colonges
 13. Colunga
 14. Colungo
 15. Coulanges
 16. Colongo
 17. Colangeli
 18. Calango
 19. Colanzi
 20. Calangi
 21. Calancea
 22. Calanche
 23. Calanis
 24. Calence
 25. Calingo
 26. Calonga
 27. Calongne
 28. Calonje
 29. Chalonge
 30. Clancey
 31. Clancy
 32. Clans
 33. Cling
 34. Clingen
 35. Clinger
 36. Clings
 37. Clonce
 38. Clynke
 39. Colinas
 40. Colines