Efternavn ColinasAt vide mere om Colinas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colinas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colinas.

Colinas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colinas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colinas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colinas

Se kort over efternavn Colinas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colinas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colinas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colinas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colinas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colinas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colinas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colinas i verden

 1. Spanien Spanien (987)
 2. Argentina Argentina (312)
 3. Venezuela Venezuela (193)
 4. Brasilien Brasilien (177)
 5. Paraguay Paraguay (125)
 6. Mexico Mexico (105)
 7. USA USA (52)
 8. Portugal Portugal (38)
 9. Chile Chile (26)
 10. Colombia Colombia (18)
 11. Frankrig Frankrig (17)
 12. Canada Canada (7)
 13. Schweiz Schweiz (6)
 14. England England (5)
 15. Ecuador Ecuador (2)
 16. Honduras Honduras (2)
 17. Panama Panama (1)
 18. Peru Peru (1)
 19. Rusland Rusland (1)
 20. Uruguay Uruguay (1)
 21. Kina Kina (1)
 22. Costa Rica Costa Rica (1)
 23. Danmark Danmark (1)
 24. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 25. Guatemala Guatemala (1)
 26. Indien Indien (1)
 27. Moldova Moldova (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colinas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colinas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colinas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colinas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colinas, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colinas.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colinas, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colinas, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Colinas eller nogle af de efternavne, der ligner Colinas, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colinas blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colinas med en fælles rod.

 1. Colines
 2. Colins
 3. Clines
 4. Clings
 5. Coling
 6. Collings
 7. Collins
 8. Colomas
 9. Colons
 10. Colyns
 11. Coolins
 12. Colinco
 13. Colinso
 14. Celins
 15. Colonos
 16. Calanas
 17. Climas
 18. Calanis
 19. Calingo
 20. Callins
 21. Cellins
 22. Clans
 23. Climes
 24. Clinch
 25. Clinci
 26. Clincy
 27. Cling
 28. Clingan
 29. Clinge
 30. Clink
 31. Clunes
 32. Clunis
 33. Clynes
 34. Colinson
 35. Collens
 36. Colling
 37. Collinge
 38. Collums
 39. Collyns
 40. Colmes