Efternavn ColaiutaAt vide mere om Colaiuta efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colaiuta efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colaiuta.

Colaiuta efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colaiuta, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colaiuta helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colaiuta

Se kort over efternavn Colaiuta

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colaiuta i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colaiuta, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colaiuta, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colaiuta efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colaiuta efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colaiuta er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colaiuta i verden

 1. Italien Italien (46)
 2. USA USA (33)
 3. England England (3)
 4. Argentina Argentina (1)
 5. Brasilien Brasilien (1)
 6. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 7. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colaiuta rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colaiuta efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colaiuta er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colaiuta er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colaiuta gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colaiuta, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colaiuta.

At afgøre om efternavnet Colaiuta eller nogle af de efternavne, der ligner Colaiuta, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colaiuta blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colaiuta med en fælles rod.

 1. Colita
 2. Colauti
 3. Calata
 4. Celata
 5. Celayeta
 6. Cellita
 7. Claitt
 8. Colat
 9. Colato
 10. Colatto
 11. Colaud
 12. Colautti
 13. Coleta
 14. Coletta
 15. Coliati
 16. Colida
 17. Colletta
 18. Colta
 19. Culita
 20. Celeita
 21. Colitto
 22. Calauti
 23. Colitti
 24. Calita
 25. Colautto
 26. Collotta
 27. Calato
 28. Calautti
 29. Caldua
 30. Calito
 31. Callata
 32. Calleta
 33. Calota
 34. Calta
 35. Celada
 36. Celeta
 37. Celihueta
 38. Cellitti
 39. Chalut
 40. Cilotta